MAATWERKOPLOSSINGEN VOOR AFZUIGING EN VENTILATIE

Als het nu gaat om lasrookverwijdering of industriële ventilatie, we zorgen altijd voor een perfecte oplossing voor uw specifieke behoefte. Laat ons weten voor welke ventilatie- en/of extractie-uitdaging u staat en dan bespreken we de beste oplossing voor uw probleem. Veel van de oplossingen die we ontwerpen zijn uniek; we ontwikkelen ze per specifieke ventilatie- of extractienood. Uiteraard voldoet elke oplossing aan alle vereisten voor een veilige en gezonde omwerkomgeving. Als klant van Fitters kunt u rekenen op vakkundig advies op maat over energiezuinige en betrouwbare ventilatie- en extractiesystemen, perfect aansluitend bij uw behoeftes.


SNEL, FLEXIBEL, BETROUWBAAR

Onze levertijden zijn uitzonderlijk snel. We hebben een grote voorraad producten zoals afzuigarmen, filters, ventilatoren, ATEX-producten en luchtsturingsunits standaard op voorraad liggen bij onze leveranciers. Hierdoor kunnen wij zeer snel en flexibel ageren. U kunt altijd op ons rekenen.


SERVICE EN ONDERHOUD

Ook voor service en onderhoud bent u bij ons aan het juiste adres. U ontvangt van ons de inspectierapporten, samen met een overzicht de uitgevoerde werkzaamheden. De rapporten zijn digitaal beschikbaar middels codes aan de machines. Op basis van de, door u aan ons verstrekte verbruiksgegevens, kunnen wij u ook adviseren om het onderhoud aan de afzuiginstallatie 1 of meerdere keren per jaar uit te laten voeren, zodat uw afzuiginstallatie, laslokalen enz. voldoen aan alle benodigde eisen.